E rrallë, Spikerja me tatuazh në fytyrë lexon lajmet çdo ditë

E rrallë, Spikerja me tatuazh në fytyrë…

Pak raste na ka qëlluar që të shohim një folëse lajmesh si  Oriini Kaipara. Kjo e fundit është bërë virale në rrjet pasi është parë të prezantojë lajmet me tatuazh në fytyrë. ​Spikerja 37-vjeçare ka vendosur një moko kauae, një tatuazh tradicional i mjekrës së poshtme të mbajtur nga gratë Maori. Ajo lexoi lajmet e Neëshub Live në orën 18:00 të hënën.

Spikerja është nënë e katër fëmijëv e nga Auckland përmbushi një ëndërr të përjetshme dhe u shpreh tepër e emocionuar: “Është vërtet emocionuese. Më pëlqen shumë. Jam krenare për atë se sa larg kam arritur që të jem në gjendje të spirancës në orën 18:00 tani.

Është padyshim një hap para. Nëse do të kishte një qëllim për mua, do të ishte lancimi i lajmeve në kohën kryesore, dhe kjo ndodhi”. Tatuazhet e fytyrës si ajo e spikeres, përfaqësojnë trashëgiminë familjare dhe statusin shoqëror të mbajtësit. Për gratë Maori, moko ishte një rit kalimi, duke shënuar kalimin midis vajzës dhe të qenurit.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit