Edita Tahiri: A mund të ketë paqe në Ballkan kur Serbia mohon gjenocidet?

Edita Tahiri: A mund të ketë paqe…

Edita Tahiri është ish-kryenegociatorja e Kosovës në dialog me Serbinë dhe përmes një postimi në rrjetin e saj social Facebook, ka thënë se në Ballkan nuk mund të ketë paqe përderisa mohohet gjenocidi dhe ka glorifikime të kriminelëve të luftës.

Edita Tahiri:

Mohimi i gjenocideve dhe glorifikimi i kriminelëve të luftës – a mund të ketë paqe në Ballkanin Perëndimor me një qasje të tillë të Serbisë zyrtare?

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit