Ekziston një arsye e fortë pse duhet të uleni në anën e majtë të avionit

Ekziston një arsye e fortë pse duhet…

Kur zgjidhni të udhëtoni me avion do bëni mirë të uleni në anën e majtë të avionit. Sipas Anton Radchenko nga AirAdvisor ka gjëra për t’u marrë parasysh kur zgjidhni vendet tuaja, të cilat nuk mund t’i keni marrë parasysh.

Pse? Epo, gjithçka ka të bëjë me hapësirën, një nga ato gjëra që të gjithë dëshirojmë kaq shumë ndërsa jemi në ajër.

Ana e majtë e avionit zakonisht ofron më shumë vend mbështetëse koke sesa e djathta për shkak të vendndodhjes së dritareve, kështu që synoni anën e majtë”, shpjegoi Radchenko.

Ai tha gjithashtu se sediljet e dritareve janë gjithmonë ‘sediljet më të dëshiruara’. 

Ju mund ta përdorni dritaren si mbështetëse koke dhe njerëzit nuk do t’ju shqetësojnë kur duan të shkojnë në banjë”, tha ai.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit