Elon Musk rikthen Andrew Taten në Twitter

Elon Musk rikthen Andrew Taten në Twitter

Andrew Tate duket se është rikthyer zyrtarisht në Twitter, pasi profili i tij, CobraTate, është kthyer në internet. Kjo vjen pasi Elon Musk rivendosi përdoruesit e tjerë në faqe pas një postimi të “fjalës së lirë”, duke thënë se ai do të rivendoste Kathy Griffin, Jordan Peterson dhe Babylon Bee.

Tate u shfaq për të festuar rikthimin e tij me një postim ku shkruhej: “Mjeshtëria është një gjë qesharake. Është pothuajse sikur, në një shkallë mjaft të gjatë kohore, humbja thjesht nuk është një opsion.

Mjeshtëria është një gjë qesharake. Është pothuajse sikur, në një shkallë mjaft të gjatë kohore, humbja thjesht nuk është një opsion. E tillë është mënyra e Wudanit”, shkruan ai.

Musk nuk ka komentuar ende për rivendosjen e dukshme të Tate në faqe në kohën e shkrimit.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit