Eskorta nga Rusia dhe Ukraina në Tiranë, paguheshin 200 deri në 1000 euro

Eskorta nga Rusia dhe Ukraina në Tiranë,…

Disa ditë më parë policia e Tiranës arrestoi 6 vajza të huaja që ushtronin prostitucion në Shqipëri. Tutorja e vajzave ishte Beisi Yusmar Rojas Ruiz, me origjinë nga Kolumbia.

Ruiz i vendoste vajzat e ardhura nga Rusia, Venezuela, Spanja në katër shtëpi të marra me qera në Tiranë.

Ajo u gjente klientë nëpërmjet reklamave në një faqe në interneti.

Në faqe publikohen foto intime të vajzave dhe informacione rreth tyre si: numër kontakti, adresë.

Mësohet se vajzat që ushtronin prostitucion paguheshin 200 deri në 1000 euro.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit