Fajësoi nënën se e ndau nga gruaja, kjo është viktima e ngjarjes tragjike në Pejë

Fajësoi nënën se e ndau nga gruaja,…

Urim Hyseni dyshohet se nisi një konflikt me të ëmën për shkaqe familjare. Mësohet se i riu akuzonte nënë e tij, Hyrije Hyseni, se ishte shkaktare që ai ishte ndarë nga bashkëshrtja. Burime të afërta të familjes konnfirmuan se djali ishte i martuar me një grua nga komuna e Gjakovës.

Ky mësohet të jetë shkaku i ngjarjes shokuese në Pejë, ku i biri masakroi me thikë nënën. Hyrije Hyseni ishte nënë e dy fëmijëve, ajo kishte dhe një vajzë më të vogël, e cila është infermiere në Spitali e Përgjithshëm të Pejës.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit