"Falë Edit, Lulit dhe Erit, qytetarët e Tiranës janë kthyer në mjete në shërbim të automjeteve të tyre"!

“Falë Edit, Lulit dhe Erit, qytetarët e…

Gent Kaprata:

Fale menaxhimit te Tiranes urbane nga Edi, Luli dhe Eri, qytetaret e Tiranes jane kthyer ne mjete ne sherbim te automjeteve te tyre!

Qytetare nuk kemi qene asnjehere, por tashme nuk jemi as banore. Jemi thjeshte mjete ne sherbim te automjeteve.

Une e perdor automjetin tim rreth 1 ore ne dite, per te shkuar nga pika A ne piken B, kurse automjeti im me perdor mua 1.5 ore, nga trecerek ore ne te dyja pikat (A dhe ?per ta parkuar (gjetur parkim)!

Pertej kesaj, une e ndos dhe demtoj mjedisin duke perdorur mjetin tim rreth 1 ore ne dite, kurse Edi, Luli dhe Eri e ndosin 1.5 here me teper duke mbajtur ne pune mjetin tim, pershkak te menyres sesi kane administruar hapsiren urbane te Tiranes.


Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit