Familja e pasur kërkon dado për macen dhe ofron qëndrim falas në rezidencë

Familja e pasur kërkon dado për macen…

Një familje e pasur australiane është në kërkim të një dadoje me kohë të plotë për t’u bashkuar me shtëpinë e tyre në Sidnej. Ndërsa shumë kërkojnë dado për bebet e tyre, kjo familje kërkon dado për t’u kujdesur për macen e tyre. 

Ndërsa kriza e qirave në Sydney, Australi, vazhdon të rritet dhe disa po të jetojnë në bujtina vetëm për të pasur një çati mbi kokë, kjo familje ka vendosur që dëshiron t’i paguajë dikujt një pagë me kohë të plotë për t’u shoqëruar me macen e tyre, madje tq mbajë edhe në shtëpi pa qira. 

Mos e humbisni këtë mundësi një herë në jetë për t’u kujdesur për një kafshë shtëpiake me kohë të plotë dhe përqendrohuni vetëm në kujdesin dhe dashurinë e një maceje. Do t’ju sigurohet dhoma juaj dhe të gjitha lehtësitë brenda një shtëpie të mrekullueshme dhe të bukur. Ky pozicion do t’i përshtatet vetëm një personi të vetëm që nuk ka kafshën e tij”, thuhet në njoftim. 

Familja Double Bay po kërkojnë një person që ka ‘përvojë në kujdesin e maceve qoftë profesionalisht ose si pronar kafshësh. Aplikanti i suksesshëm duhet të ketë gjithashtu “pasion për macet dhe një kuptim të thellë të nevojave të tyre”. /Ladbible

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit