Familjarët prej mëngjesit të tensionuar, Gjykata e Fierit dënon Klodian Çalamanin në mungesë të tij!

Familjarët prej mëngjesit të tensionuar, Gjykata e…

Ndonëse familjarët e Mateos po prisnin autorin të paraqitej në seancë, Gjykata e Fierit ka dhënë masën sigurimit arrest me burg per autorin e vrasjes makaber te 8 vjecarit Mateo Vasiu, ndonëse nuk u paraqit në seancë. Trupi gjykues me pjesmarrjen e gjyqtares Sonila Hoxha dhe prokuror Clirim Sino eshte caktuar masa e sigurimit arrest me burg.

 Ky vendim nuk i është komunikuar familjarëve dhe qytetarëve të shumtë të cilët ndodhen jashtë gjykatës duke pritur që të mbërrijë i pandehuri ndaj të cilit kanë kërkuar që të merret vendimi për dënim me vdekje.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit