Flasin vajzat që u blenë nga shqiptari në Zvicër: Na detyronin t’i lanim këmbët vjehrrit dhe burrave

Flasin vajzat që u blenë nga shqiptari…

Një burrë shqiptar dhe katër djemtë e tij akuzohen se kanë çuar kontrabandë në Zvicër disa vajza nga Shqipëria. Mësohet se ato janë mbajtur si skllave dhe kanë qenë të detyruara t’ua lajnë edhe këmbët burrave të tyre patriarkalë dhe të dhunshëm.

Adem J. (emri i ndryshuar) dhe katër djemtë e tij të dënohen me burg deri në 20 vjet. Ky i fundit u kishte premtuar prindërve të Dritës(njërës prej vajzave) në Shqipëri se vajza e tyre mund të jetojë më mirë në Zvicër nëse martohet me djalin e tij. Drita ishte vetëm 15-vjeçare kur erdhi në Zvicër.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit