Fotografia e plazhit të viteve 1940 "vërteton" ekzistencën e udhëtimeve në kohë

Fotografia e plazhit të viteve 1940 “vërteton”…

Pasi një foto e vjetër e bërë në një plazh të Cornwall në vitin 1943 u rishfaq në internet, njerëzit kanë filluar të mendojnë nëse ekziston udhëtimi në kohë.

Ju shikoni, në këtë foto, të bërë në Towan Beach, Newquay , njerëzit mendojnë se kanë parë një udhëtar në kohë të fshehur në pamje të qartë.

Nga e dinë ata? Epo, nga pamja e gjërave, është një burrë në atë plazh në shtator 1943 duke përdorur atë që duket të jetë një telefon celular. E dini, pajisja që nuk u shpik deri në vitet 1980?

Fotoja, e cila u bë virale për herë të parë disa vite më parë, kur një djalë i quajtur Stuart Humphryes e ndau atë në Twitter , është e ‘punëtorëve britanikë të luftës që ikin në breg të detit’.

Por, nëse zmadhoni njeriun me kostum kafe që qëndron në këmbë në mes të fotos, mund të shihni diçka paksa të pazakontë.

Duket sikur ky djalë po shikon diçka në duart e tij – dhe shumë njerëz mendojnë se ‘diçka’ është një telefon.

Kredia: Getty

“Ky njeri duket se po dërgon mesazhe. A është ai një udhëtar në kohë?” pyeti një përdorues i Twitter pasi inspektoi foton.

Një tjetër bëri shaka: “Kapja e mirë. Është e qartë se njeriu në foto është një turist që udhëton në kohë duke kontrolluar pajisjen e tij celulare.”

Por të tjerët kishin disa sugjerime shumë më logjike.

“Ndoshta ai po mbështjell orën e tij,” komentoi një person.

“Duket sikur Udhëtari në Kohë në fjalë është një njeri që thjesht rrotullon një cigare,” vuri në dukje një i dytë.

Dhe një i tretë sugjeroi: “Unë mendoj se ai po kontrollon orën e xhepit.”

Shkatërroni gjithë argëtimin, pse jo?

Kredia: Getty

Disa njerëz ishin më pak të fokusuar në mundësinë e përdorimit të një telefoni celular në vitet 1940 dhe më shumë të shqetësuar me zgjedhjen e veshjeve të udhëtarit në kohë.

“Harrojeni telefonatën”, ka shkruar një përdorues në Twitter. “Ky djalë është në plazh me kostum!!”

Ky është vetëm një shkak tjetër dyshimi, nëse më pyet mua.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit