FSHF| Merret vendimi, caktohet data e zgjedhjeve për presidentin

FSHF| Merret vendimi, caktohet data e zgjedhjeve…

Në mbledhjen e datës datës 21.01.2022, Federata Shqiptare e Futbollit bën me dije se Komiteti Ekzekutiv i FSHF-së në bazë të kompetencave që i jep Statuti i FSHF-së, vendosi të thërrasë Asamblenë e Përgjithshme të Zakonshme Zgjedhore, që do të zhvillojë punimet më datë 02.03.2022, ora 10:00 në selinë e FSHF te “Shtëpia e Futbollit” në Tiranë.

Në  mbledhje, anëtarët e Komitetit të Ekzekutiv të FSHF përcaktuan dhe miratuan po ashtu edhe rendin e ditës së punimeve të Asamblesë.

Armando Duka dhe Dritan Shakohoxha janë dy kandidatët e mundshëm për të drejtuar këtë post. Do të votohet po ashtu edhe për anëtarët e Komitetit Ekzekutiv të FSHF-së.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit