Futi litarin në fshikëz, 79-vjeçari i nënshtrohet operimit

Futi litarin në fshikëz, 79-vjeçari i nënshtrohet…

Një japonez 79-vjeçar arriti të ngecë në fshikëzën e tij një litar kërcimi 90 inç pasi dyshohet se e futi litarin në penis. Mjekët shkruan në një studim të shtatorit të botuar në Urology Case Reports se burri i paidentifikuar e futi litarin përmes uretrës së tij, megjithatë, litari pa dorezë u ngatërrua dhe u mbërthye në fshikëzën e burrit.

Ai u detyrua të kërkonte ndihmë mjekësore, duke u ankuar se vuante nga një gjendje e quajtur dizuria vështirësi në urinim vetëm që mjekët të gjenin litarin.

Mjekët zbuluan misterin mjekësor duke hetuar fshikëzën e tij ku gjetën “një objekt të madh të shoqëruar nga hije akustike”.

Më pas, burri pranoi se çfarë kishte ndodhur, megjithëse nuk shpjegoi pse e bëri atë dhe u transferua në një spital.

Një rreze X më pas zbuloi se ky objekt ishte “një trup i huaj i mbështjellë si tela”. Sipas mjekëve, nuk kishte asnjë mënyrë për të hequr litarin ashtu siç hynte, kështu që ata duhej t’i bënin një operacion pacientit.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit