Fyerja më e madhe që mund t’i bënte njeriu besimit dhe fesë, ja bëri!

Fyerja më e madhe që mund t’i…

Ndërkohë që shërbesat në kisha kremtonin Pashkët, dhe lindjen e Zotit transgjinorët festonin

Fyerja më e madhe që mund t’i bënte njeriu besimit, fesë dhe figurës hyjnore, ja bëri!

Ditë, që nëpër kisha mbarë botën festoheshin Pashkët, trasgjinorët festonin “dukshmërinë e tyre”!

Presidenti Joe Biden e lejoi këtë!

“Është e tmerrshme dhe fyese që Shtëpia e Bardhë e Joe Biden… e shpalli zyrtarisht të dielën e Pashkëve si “Dita Trans-Dukshmërie”, tha fushata e ish-presidentit Donald Trump në një deklaratë.

Kryetari i Dhomës së Përfaqësuesve Mike Johnson tha se administrata Biden kishte “tradhtuar parimin qendror të Pashkëve” në një  postim në X . “Populli amerikan po merr parasysh.”

Zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë, Andrew Bates, tha në një deklaratë të shtunën, “Si një i krishterë që feston Pashkët me familjen, Presidenti Biden qëndron për të bashkuar njerëzit dhe për të mbështetur dinjitetin dhe liritë e çdo amerikani”.

“Mjerisht, nuk është për t’u habitur që politikanët po kërkojnë të ndajnë dhe dobësojnë vendin tonë me retorikë mizore, urrejtjeje dhe të pandershme. Presidenti Biden nuk do të abuzojë kurrë me besimin e tij për qëllime politike apo për përfitime”, tha Bates.

Në shpalljen presidenciale të këtij viti , Biden tha se Dita e Dukshmërisë së Transgjinorëve nderon “guximin dhe kontributin e jashtëzakonshëm të amerikanëve transgjinorë”.

“Amerikanët transgjinorë janë pjesë e strukturës së kombit tonë”, thuhej në deklaratë, duke shtuar se ata “meritojnë dhe u takojnë të njëjtat të drejta dhe liri si çdo amerikan tjetër, duke përfshirë lirinë më themelore për të qenë vetvetja e tyre e vërtetë”.

“Kjo është e kundërta e besimit të krishterë,” vazhdoi Warnock. “Në një moment si ky, ne kemi nevojë për zëra, veçanërisht zëra besimi, të cilët do ta përdorin besimin tonë jo si një armë për të rrahur njerëzit e tjerë, por si një urë për të na bashkuar të gjithëve.”

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit