Gentiana Beqa është e artë, sportistja shqiptare fiton kampionatin botëror të bodybuilding

Gentiana Beqa është e artë, sportistja shqiptare…

Sportistja shqiptare, Gentiana Beqa, ka fituar medaljen e artë në kampionatin Botëror të Bodybuilding-ut në Spanjë. Gjakovarja u konfirmua si sportistja me tonifikimin më të mira në kategorinë “Women’s Wellness -163cm”.


Gjakovarja me një karrierë të gjatë në fushën e sportit dhe përgatitjes së saj fizike po triumfon vit pas viti në kampionatet e ndryshëm te bodybuilding. Ajo numëron të paktën 20 medalje ari në konkurset europiane dhe botërore të performancës trupore.


E lumtur dhe e emocionuar, Gentiana pas fitores tregoi për përgatitjen e gjatë që kishte bërë, sakrificën dhe mundin, për të arritur në këtë sukses.

Vjen një moment ku sakrifica dhe disiplina gërshetohen me njëra tjetrën dhe i thua vetes “Gjithçka ia vlejti” kur e mban trofeun e arte në duart e tua. Të lumtur ishim të gjithë sot duke kënduar himnim tonë.
“Rreth flamurit të përbashkuar
me një dëshirë dhe një qëllim “
Fitoreeeeeee Falenderim për gjithë Shqiptarët e Shqiptarinë! Falenderoj familjen time”
– tha sportistja.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit