Gëzon shëndet të plotë| 87-vjeçari ka 67 vjet pa u larë dhe ha kafshë të vrara

Gëzon shëndet të plotë| 87-vjeçari ka 67…

Një 87-vjeçar nga Irani, që jeton në rrugë, ka treguar jetën e vështirë që ka bërë prej kohësh. Ai thotë se ka ngrënë kafshë të vrara për të mbijetuar. Amou Jaji thotë se ka mbi 67 vjet pa u larë dhe pavarësisht kësaj gëzon shëndet të plotëtë mirë. Amou heziton të flasë për të kaluarën e tij, përveç se kur është në pension.

Sipas të moshuarit, ai ndaloi së bëri dush disa vite më parë sepse i solli fat të keq dhe pastrimi i vetes do ta vriste.

Çfarë ha i moshuari i pastrehë?

Amou jeton nga kufomat e kafshëve, kryesisht mish derri të papërpunuar. Nga ana tjetër, uji që ai pi është nga pellgjet e mbetura nga shirat.

Ndonëse për shumëkënd mund të mos jetë surprizë, ai komenton se kjo është një mënyrë jetese shumë e vështirë dhe se kufizon krijimin e miqve apo edhe gjetjen e një partneri.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit