Gjermania hap vende të reja pune: Kërkojmë njerëz që të mbajnë arkivole!

Gjermania hap vende të reja pune: Kërkojmë…

Në Gjermani janë hapur vende të reja pune. Mësohet se ky shtet ka nevojë për njerëz që të mbajnë arkivole. Këta të fundit janë një “specie në zhdukje” në Gjermani, dhe boshllëqet po plotësohen nga pensionistët dhe studentët, paralajmërojnë kompanitë e funeraleve. Megjithëse mungesa e tyre nuk ka ndikuar në ndonjë vonesë të funeraleve, ajo është evidente, ka thënë Christian Jaeger, drejtori i Shoqatës së Ndërmarrësve të North Rhine-Ëestphalia. Sipas mediave atje, ky rol merrej nga të afërmit e të ndjerit, por tahsmë gjërat kanë marrë tjetër rrjedhë.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit