Greqia shtyn sërish mbylljen e kufirit me Shqipërinë, deri në 14 gusht do lejohen të kalojnë vetëm...

Greqia shtyn sërish mbylljen e kufirit me…

Qeveria greke do të vijojë të mbajë të mbyllur kufirin me Shqipërinë, Maqedoninë e Veriut si dhe Turqinë, duke e shtyrë deri më 14 gusht.

Në këto ditë, do të vijojnë të lejohen në anën tjetër të kufirit vetëm shtetasit shqiptarë më leje qenëdrimi në Greqi, shtetasit grekë, punëtorët sezonalë, diplomatët, si dhe anëtarët e familjeve të shtetasve grekë.

Ndërkohë, sipas njoftimit kufiri do të vijojë të jetë i mbyllur për turistët.

 /Gazetaatdheu.com/

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit