Habisin ministrat e qeverisë Kurti, mbërrijnë në mbledhje me furgon

Habisin ministrat e qeverisë Kurti, mbërrijnë në…

Ministrat e qeverisë së Kosovës, kanë mbërritur në Elbasan me furgon, për mbledhjen e sotme të përbashkët mes qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës. Siç shihet nga pamjet, ministrat e qeverisë ‘Kurti’ kanë vendosur që të përdorin mjet me kosto të lirë transporti

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit