Harrojeni Instagramin, të rinjtë në Tiranë po ngacmohen me “Airdrop”

Harrojeni Instagramin, të rinjtë në Tiranë po…

Metodat e flirtimit midis të rinjve në Shqipëri kanë evoluuar shumë krahasuar me disa vite më parë. Fillimisht ishte shprehja e famshme “më fal një minutë”, ajo që u tërhiqte vëmendjen vajzave, e sot nuk përdoren më as rrjetet sociale.

Instahrami ka dalë totalisht jashtë loje, pasi një metodë e re të sjell më pranë vajzës që dëahiron të ngacmoah duke e parë live.

Kjo mënyrë është Airdrop i iPhone, opsioni që të lejon të dërgosh notes dhe foto. Airdrop nuk ka nevojë për një lidhje interneti dhe lokalizon të fjitha pajisjet iPhone që janë afër me ty.

Në këtë mënyrë ju mund të ngacmoni “verbërisht” vajzat pranë jush derisa ajo t’ju detektojë kush jeni. Kjo metodë ka nisur përhapje të gjerë në transportin publik dhe kafenetë e Tiranës.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit