Humbi syrin nga kanceri, e kthen në elektrik

Humbi syrin nga kanceri, e kthen në…

Humbja e një syri mund të jetë një humbje e madhe, por një burrë e ktheu humbjen e tij në një mundësi për t’u bërë një mrekulli teknologjike duke riformuar syrin e tij protetik në një vegël të dobishme.

Duke instaluar një elektrik dore në sy, ai zbuloi se si ishte në gjendje të përfitonte pak nga syri që humbi nga kanceri. Shfaqja e pamjeve të dritës së syrit të ndezur ndërsa dritat e dhomës ishin ndezur dhe fikur zbuluan saktësisht se sa i dobishëm mund të ishte një gjë e tillë. Ai vuri në dukje se ishte e dobishme për të lexuar natën.

Drita është mjaft e ndritshme për të ndriçuar një dhomë të errët dhe duke u ndërtuar me lehtësi në grykën e syrit do të thotë që ura e hundës tuaj do të shmangë verbimin e syrit tjetër. Akoma më e pabesueshme, e gjithë teknologjia e nevojshme për ta kthyer syrin e tij në një dritë të ndezur mund të përfshihet e gjitha brenda syrit të tij protetik.

Duke preferuar ta quajë atë ‘Llampa e kafkës së tij Titanium’, ai zbuloi se mund të marrë 20 orë dritë nga një bateri dhe për fat të mirë nuk nxehet. Kjo është një veçori mjaft e dobishme duke pasur parasysh se është futur brenda kokës së tij, nëse do të bëhej aq e nxehtë sa disa drita të tjera, do të ishte e padurueshme dhe e padurueshme. Për fat të mirë, ky shpikës novator ka punuar shumë duke e bërë syrin e tij të shndritshëm në diçka që njerëzit mund ta përdorin me lehtësi.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit