I gjetën drogë për përdhunim në banesë, në pranga motra e Ornella Mutit

I gjetën drogë për përdhunim në banesë,…

Claudia Rivelli, aktorja dhe motra e shumë më të njohurit Ornella Muti (emri skenik i Francesca Romana Rivelli), përfundoi në bankën e të akuzuarve të Romës për posedim droge. Shtatëdhjetë e një vjeç, ajo u arrestua nga policia ndërsa korrieri i dha asaj një paketë që përmbante një shishe gbl, e njohur gjithashtu si drogë për përdhunim .

Policia ka disa kohë që po heton trafikimin e kësaj droge nga jashtë dhe vetëm pak javë më parë, Ciro Di Maio, prezantuesi televiziv, u arrestua për të njëjtën arsye.

Policia kufitare Fiumicino aktivizoi më shumë kontrolle mbi ngastrat që mbërrinin në Itali dhe identifikoi një dërgesë të dyshimtë drejtuar Claudia Rivelli, e famshme në vitet 1970 për pozimin në romane të suksesshëm fotografikë.

Pasi u konstatua përmbajtja e paketës, policia u vendos në adresën në të cilën u nis dërgesa , e kryer me një korrier privat, nga ora 10 e mëngjesit. Ata pritën me durim për dy orë, deri në mesditë, që të bëhej dorëzimi dhe më pas ata zhurmuan telekomunikacionin në shtëpinë e Klaudia Rivellit.

Pasi hynë në shtëpinë e aktores, pasi kishin konstatuar se paketa e dorëzuar ishte ajo që përmbante gbl, në tryezë ata gjetën një shishe tjetër bosh dhe një shishe të tretë akoma të paketuar. Arsyetimet e Klaudia Rivellit ishin imagjinare, e cila pasi i shpjegoi policisë se shishja e paketuar ishte gati për dërgesë jashtë vendit për djalin e saj që jeton në Londër, me sa duket deklaroi:

” Ato janë produkte që shërbejnë për pastrimin e makinës ” Ajo gjithashtu do t’i tregonte policisë atë substancë, pa ngjyrë dhe pa erë, ajo përdor për të pastruar enët prej argjendi.

Ky version u përsërit edhe në gjykatë. Pasi kaloi një natë në një qeli sigurie, në fakt, Claudia Rivelli përfundoi para një gjyqtari në Piazzale Clodio në Romë. Së bashku me të ishte ish-burri i saj Paolo Leone.

Siç u raportua The Messenger , në atë sallë gjyqi aktorja pretendoi se ishte viktimë e një keqkuptimi, duke përsëritur atë që tashmë i është thënë policisë. “ Ai kishte mbërritur atje sepse atë urdhër e kishte kërkuar nëna ime djalit tim Giovanni.

Ajo ishte ajo që na prezantoi me vetitë e kësaj substance pastruese dhe donte që edhe unë të kisha një shishe rezervë. Ajo gjithmonë e përdorte atë për mobilje në argjend dhe metale “, do të kishte thënë Claudia Rivelli.

Aktorja tani është në gjendje të lirë dhe së shpejti do t’i nënshtrohet një prove. Gjyqtari vërtetoi arrestimin, por nuk janë urdhëruar masa paraprake për të. Seanca e parë do të mbahet në shkurtin e ardhshëm.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit