I shfrytëzon për s*ks, bilioneri amerikan ka një 'harem' me 5 mijë femra

I shfrytëzon për s*ks, bilioneri amerikan ka…

Michael Goguen, 57 vjeç, një ish-partner në Sequoia Capital është pushuar nga puna pasi dyshohet se ka paguar vajza të mitura për seks dhe i ka dhënë ryshfet policisë për të mso marrë masa për rastin. Sipas msn.com, pasi miliarderi i Silicon Valley, Michael Goguen, filloi të banojë në qytetin Rocky Mountain disa vite më parë, ai e shndërroi atë në çifligjin e tij privat, teksa zotëronte “harem” të vajzave që i përdorte për marrëdhënie seksuale.

Goguen, punësonte qindra banorë në kompanitë që ai kontrollonte dhe zotëron një sërë “shtëpish të sigurta” luksoze ku merr dhjetëra vajza që i shfrytëzon për seks. Ai ka zhvilluar takime sekuale me 5000 gra, dhe madje kishte hapur një lokal me një dhomë të fshehtë që e kishte emërtuar “boom boom”. Pas hetimeve, në këtë dhomë ishte konstatuar dhe një tubë striptizmi.

Me origjinë nga Bedford, Mass, Goguen iu bashkua firmës së investimeve të sipërmarrjes Sequoia Capital, me bazë në Menlo Park, Kaliforni, në vitin 1996. Ajo ishte tashmë e njohur për marrjen e basteve inteligjente të hershme në kompani.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit