I thyen dhëmbët me levë dy egjiptianëve, arrestohet një grup shqiptarësh

I thyen dhëmbët me levë dy egjiptianëve,…

Një grup grekësh dhe shqiptarësh plagosën rëndë një student egjiptian dhe babain e tij duke i goditur me levë. 

Ata pozojnë në rrjetet sociale si anëtarë të një grupi kurthi dhe ngarkojnë foto me armë, drogë dhe skena dhune brutale.

Natyrisht, më pas, pas arrestimit, ata kanë ngritur padi ndaj studentit dhe babait të tij 46-vjeçar, duke rezultuar në shqyrtimin e çështjes nga organet kompetente.

 Ngjarja brutal ka ndodhur më 1 tetor në rrugën kryesore të Kaminias dhe siç ka deklaruar i mituri në dëshminë e tij nga rrahja që ka marrë “Kam lëndime në kokë, fytyrë, nofull, dy dhëmbë të thyer dhe kam të mavijosur në të majtë. 

Në dosjen e saj të transferimit të paraqitur nga protothema.gr, shpalosen detajet:

“Në orën 20:30 të datës 1 tetor, efektivë të policisë së ekipit DI.AS, pas sinjalizimit të Qendrës së Veprimit të Menjëhershëm, kanë shkuar në rrugën Agios Eleftheriou në Pire, për një incident mes individëve. Pas pak, efektivët e policisë që kanë shkuar në vendngjarje kanë konstatuar disa persona rreth të 50-tave dhe në pamjen e punonjësve të policisë janë larguar në drejtime të ndryshme. 

Me sugjerimin e kalimtarëve të rastit, ata imobilizuan një 18-vjeçar, një 19-vjeçar, një 20-vjeçar, një egjiptian 46-vjeçar dhe një egjiptian 17-vjeçar, ndërsa 20- i pandehuri vjeçar pas pak ka ardhur në komisariatin e Kaminionit. 46-vjeçari nga Egjipti u shoqërua nga efektivët e policisë në spitalin Janeio të Pireut ku iu dha ndihma e parë dhe më pas u largua. 

Atij i është dhënë edhe një notë zyrtare për ekzaminim nga Shërbimi Ligjor i Pireut. Vlen të theksohet se të gjithë të paditurit kanë ngritur padi kundër paditësve-viktimave për shkelje të neneve për dëmtim të rrezikshëm trupor me bashkëfajësi dhe për armë. Në të njëjtën kohë, 20-vjeçari nga Shqipëria ka treguar se 46-vjeçari egjiptian në momentin e përleshjes i ka hequr një çantë me dy celularë dhe më pas ua ka dorëzuar bashkëpunëtorëve të panjohur të cilët kanë shpëtuar. . Për këtë incident është ngritur një dosje e veçantë”.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit