Iku nga Policia e Shtetit për t'iu përkushtuar familjes, Ardi Veliu emërohet zv/ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë

Iku nga Policia e Shtetit për t’iu…

Ish-drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu dha dorëheqjen në muajin tetor. Me anë të një letre drejtuar kryeministrit Rama, Veliu deklaroi se argumenti i ikjes së tij nga posti, është dëshira për t’iu përkushtuar më shumë familjes. Kjo dorëheqje e tij u pranua, teksa mësohet se pas përkushtimit ndaj familjes, Veliu do të emërohet zv/ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë. Kujtojmë se në shumë raste, Veliu është akuzuar për partitizim të Policisë së Shtetit.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit