I’u vunë prangat për skandalin e pagave, i arrestuari bënte foto nudo

I’u vunë prangat për skandalin e pagave,…


Personi që shikoni në foto është Andi Agaraj. Agaraj akuzohet si personi që publikoi pagat e mbi 630 mijë shqiptarëve. Punonjësi i IT, specialist kompjuteri në zyrën e Tatimeve i nxori këto të dhëna duke ia dhënë dy përmbaruesve kundrejt 20-30 mijë lekëve. Emri i tij nuk është i padëgjuar për median shqiptare.

Ai njihet si fotografi që theu tabunë dhe bëri një ekspozitë me foto nudo të femrave shqiptare. Madje, ai shkoi edhe më tej, duke bërë edhe një kalendar më femrat nudo në vitin 2020. Mediat kanë mundur të sigurojnë disa foto dhe video të tij gjatë ekspozitës.

“Karriera” e tij nuk ndalet me kaq pasi zotëron edhe një faqe ëeb si profil me fotografitë e tij. Agaraj ka përfunduar studimet për inxhinieri telekomunikacioni dhe prej kohësh punonte në administrate. Më herët ka qenë pjesë e komisionit hetimor parlamentar për ndërhyrjet që janë bërë në serverin e tatimeve, duke dëshmuar edhe në Kuvend.

Kur nuk kanë kaluar dhe shumë kohë nga ky post, ai sot gjendet i arrestuar pasi akuzohet për kryerjen e veprës penale “Shpërdorim i detyrës” kryer në bashkëpunim parashikuar nga neni 248 e 25 i K.Penal, “Korrupsioni pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike”.

Kujdes pamjet! I arrestuari për skandalin e pagave bënte foto nudo,
Kujdes pamjet! I arrestuari për skandalin e pagave bënte foto nudo,
Kujdes pamjet! I arrestuari për skandalin e pagave bënte foto nudo,
Kujdes pamjet! I arrestuari për skandalin e pagave bënte foto nudo,
Kujdes pamjet! I arrestuari për skandalin e pagave bënte foto nudo,
Kujdes pamjet! I arrestuari për skandalin e pagave bënte foto nudo,
Kujdes pamjet! I arrestuari për skandalin e pagave bënte foto nudo,
Kujdes pamjet! I arrestuari për skandalin e pagave bënte foto nudo,
Kujdes pamjet! I arrestuari për skandalin e pagave bënte foto nudo,
Kujdes pamjet! I arrestuari për skandalin e pagave bënte foto nudo,

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit