“Je një k*rvë e vogël”, si doli bllof polici kur ofendoi gruan

“Je një k*rvë e vogël”, si doli…

Kemi ardhur në një kohë që duhet të rruhemi dhe nga kamerat se të bëjnë gjëmën.

Si duket nënkoloneli Mike DeLong ka harruar që jemi në epokën e teknologjisë.

Ai u përball me Ruëeyda Salim pasi ajo po filmonte nga trotuari kur policët rrethuan një burrë jashtë dyqanit.

DeLong tha që burri thjesht sulmoi nënën e tij, por Salim argumentoi se nuk kishte nevojë për praninë e rëndë të policisë.

Kur Salim refuzoi të lëvizte përkundër paralajmërimit të togerit se ‘edhe ne kemi kamera’, DeLong bëri komentin e tij vulgar, çka çoi në pushimin e tij nga puna pasi videoja u shfaq në internet.

Në fillim të videos, i dyshuari po qëndronte me duart lart dhe ishte rrethuar nga gjashtë oficerë, njëri prej të cilëve po kërkonte xhepat e tij.

Burri dukej se po grindej me policinë, por nuk po luftonte fizikisht me ta.

DeLong iu afrua Salim-it pasi vuri re se jo po filmonte nga trotuari dhe e paralajmëroi se edhe ata kishin kamera.

Salim nuk u shqetësua nga kjo dhe i kërkoi DeLong të largohej prej saj, gjë që ai nuk pranoi ta bëjë dhe filloi ta shante “k*rvë e vogël”!

Salim u përgjigj:

Faleminderit, ju do të bëheni viral!

https://www.youtube.com/watch?v=2wvHXlSKxfI

[ngg src=”galleries” ids=”102″ display=”basic_imagebrowser”]/Burimi: DAILY MAIL/Përgatiti:’Gazetaatdheu.com’/

 

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit