Jozefi 3 vjeç ka nevojë për ndihmën e shqiptarëve

Jozefi 3 vjeç ka nevojë për ndihmën…

Jozefi 3-vjeçar ka nevojë për ndihmën e të gjithë shqiptarëve. Ai është diagnostikuar me tumor në tru dhe ka nevojë urgjente për trajtim mjekësor. Por familjarët nuk mund të përballojnë dot shpenzimet e larta që kanë këto trajtime.

Ata kërkojnë ndihmën e të gjithë shqiptarëve.

Ditën e sotme, shumë familjarë të nënës së Jozefit kanë shkruar për të shpërndarë këtë gofund. Çdo donacion i bërë do t’i shkojë drejtpërdrejt familjes së Jozefit.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit