“Kam gjashtë gra dhe planifikoj të kem një fëmijë me secilën”

“Kam gjashtë gra dhe planifikoj të kem…

Një burrë 37-vjeçar nga Brazili ka gjashtë gra dhe tha se po planifikon të ketë fëmijë me secilën prej tyre. Arthur O Urso aktualisht është i martuar me vajzat Luana Kazaki, 27 vjeç; Emelly Souza, 21 vjeç; Valquíria Santos, 24 vjeç; Olinda Maria, 51 vjeç; Damiana, 23 vjeç; dhe Amanda Albuquerque, 28 vjeç. 

Meqenëse ai nuk dëshiron të zhgënjejë asnjërën prej tyre, kështu që sëbashku kanë vendosur të gjejnë një surrogate. Për të nisur procesin, Urso synon të përdorë vezën e gruas së tij të parë Luanës për implantimin e parë. 

Në fillim ishte një temë shumë delikate veçanërisht pasi dua një fëmijë me secilën prej tyre. Tani, plani po ecën me shpejtësi. Por kjo do të jetë më vonë për momentin, vendimi më i mirë është zëvendësimi”,tha Urso.

Patriarku brazilian zbuloi se të gjithë janë të gatshëm të shpenzojnë 41,000 dollarë për të gjithë procesin e surrogacisë, por do të jenë të hapur për adoptim edhe në të ardhmen.

Ne po kërkojmë dikë që mund të jetë surrogatia jonë dhe duam dikë që na jep besim. Unë kurrë nuk kam përjetuar diçka të tillë, kështu që është hera e parë. Ne jemi shumë të shqetësuar, por të emocionuar për të realizuar këtë ëndërr për të pasur një fëmijë”, tha Urso. 

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit