Kastriot Çipi: Transparenca ka emër, FDA

Kastriot Çipi: Transparenca ka emër, FDA

Nga Kastriot Çipi

Transparenca ka emër: FDA! ???Dikush ka kërkuar, në bazë të Ligjit për Lirinë e Informacionit, përbërjen e asaj gjësë, që kanë futur e do të fusin në trup miliarda njerëz dhe që është shpikur me paratë e taksapaguesve dhe ka marrë këtë përgjigje.Për një pjesë të përbërësve nuk tregohet sasia. Për pjesën tjetër as emri.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit