Keni harruar fjalëkalimin e telefonit tuaj Android? Ja si ta riktheni

Keni harruar fjalëkalimin e telefonit tuaj Android?…

Të gjithëve na ka ndodhur të paktën një herë që të harrojmë paswordin e telefonit.Çfarëdo që ka ndodhur, mos u dëshpëroni. Nuk ka humbur gjithçka, veçanërisht nëse keni një telefon Android. Ekziston një mënyrë për të hyrë në të dhënat e telefonit pa fjalëkalim.

Metodat alternative të zhbllokimit:

Së pari, kontrolloni nëse ka mënyra alternative për të zhbllokuar. Telefonat inteligjentë sot ofrojnë gjurmë gishtash, njohje të fytyrës, fjalëkalim dhe shkyçje me kodin PIN.

Lidheni atë me kompjuterin tuaj

Disa telefona Android do t’ju lejojnë të përdorni të dhëna nëse e lidhni telefonin me një kompjuter. Një kabllo USB si ajo e përdorur për të karikuar pajisjen do të jetë e mjaftueshme për këtë.

Zhbllokoni modelet e vjetra me rikuperimin e Google

Nëse është një telefon më i vjetër, mund të provoni të rivendosni aksesin duke përdorur rikuperimin e Google. Kjo metodë e zhbllokimit do të rivendosë fjalëkalimin që keni vendosur, por nuk do t’i fshijë të dhënat në pajisje.

Zhbllokoni modelet më të reja me Find My Device

Pajisjet që përdorin Android 5 e lart kanë një opsion shtesë sigurie që e bën më të lehtë për pronarët gjetjen (dhe shkyçjen) e pajisjes. Problemi i vetëm është se ky opsion duhet të aktivizohet në vetë pajisjen.

Samsung ka versionin e vet të Find My Device

Përdoruesit e pajisjes Samsung mund të provojnë opsionin Gjeni celularin tim të Samsung. Për ta bërë këtë, ata duhet të identifikohen në faqen Find My Mobile të Samsung me të dhënat e tyre të përdoruesit dhe të zgjedhin pajisjen e lidhur me llogarinë e tyre që duhet të zhbllokohet.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit