Kërkojnë uljen e moshës së daljes në pension, ish-minatorët sërish protestë para Kuvendit

Kërkojnë uljen e moshës së daljes në…

Ish-minatorët kanë protestuar edhe gjatë ditës së sotme. Ata kanë kërkuar edhe këtë të hënë rritje të pensionit dhe ulje të moshës së daljes në pension.

Me pankarta në duar, ish-minatorët kanë kërkuar edhe statusin, teksa tentuan të takojnë deputetët por nuk mundën të plotësojnë qëllimin e tyre. 

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit