Kishte lidhje paralele me viktimën dhe autorin, vajza mohon dëshminë në polici: Nuk isha në vendngjarje

Kishte lidhje paralele me viktimën dhe autorin,…

Zbardhet dëshmia e Martina Pajollarit, gjatë seancës së sotme gjyqësore, ku ndaj saj u caktua masa ‘arrest me burg’. Vajza u bë ‘mollë sherri’ për vrasjen e Martin Çeços, ndërsa thuhet se kishte lidhje paralele me viktimën dhe autorin.

Pajollari ka deklaruar para trupi gjykues se janë të pavërteta të gjitha dëshmitë që ajo ka thënë dhe firmosur përpara policisë. Pajollari ka deklaruar se ka qënë në vendin e ngjarjes vetëm hërën kur është shoqëruar nga policia drejt vendngjarjes.

Nga hetimet dhe marrja në pyetje e të akuzuarit Blenti Angjo dhe Martina Pajollarit del një fakt tjetër i ri që ka të bëjë me dëshminë e tyre në të cilën të dyja herët, ajo në Korçë dhe ai në burgun e Peqinit, kanë deklaruar ekzaktësisht të njëjtat gjëra, çka hedh dyshimin për në vërtetësinë e implikimit në ngjarje të të akuzuarve.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit