Kjo është makina më e shtrenjtë në botë dhe kushton 28 mln$

Kjo është makina më e shtrenjtë në…

Kjo është makina ultra e rrallë Rolls Royce Boat Tail, një makinë luksoze e ndërtuar me porosi dhe kushton plot 28 milionë dollarë. Kjo është makina më e shtrenjtë në botë. 

E lyer me një bojë si ngjyrë bronzi në dukje, makina ndërron ngjyrën si një kameleon në varësi të mënyrës se si e godet dielli. 

Në pjesën e bagazhit ajo është e pajisur me disa rafte ku vendosen disa sende kuzhine ai gota etj. Po ashtu në pjesën e sipërme ajo mund të hapet, duke e bërë më mahnitës udhëtimin. 

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit