Kolegjet në SHBA: Zgjidhni çfarë seksi jeni, 50 opsione të vlefshme

Kolegjet në SHBA: Zgjidhni çfarë seksi jeni,…

Deri më sot kemi mësuar për dy gjinitë më të famshme njerëzore, femër dhe mashkull, ndërsa ka edhe nga ata që nuk e konsiderojnë veten pjesë të njërës apo tjetrës gjini. 

Por një video është bërë virale në Tik Tok ku Kolegjet në SHBA i vënë studentët para zgjedhjes së seksit të tyre dhe në fakt si opsione i japin 50 të tilla. 

Ju lutem më ndihmoni ku është gjinia femër apo mashkull”, shkruhet në shkrimin shoqërues të videos. 

Për më shumë shihni videon. 

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit