Komisioni i Rithemelimit dërgon në SPAK Lulzim Bashën dhe Gazment Bardhin

Komisioni i Rithemelimit dërgon në SPAK Lulzim…

Grupi i Rithemelimit të PD-së ka kallëzuar penalisht  Lulzim Bashën dhe Gazment Bardhin. Dërgimi i tyre në SPAK vjen në lidhje me protestën e 8 janarit në selinë blu. Akuzat e padisë së ngritur nga Komisioni i Rithemelimit në Kuvendin e 11 dhjetorit janë: “Shkelje e rregullave mbi lëndët helmuese”, “Shkatërrim prone”, ‘Dëmtime të tjera me dashje, “Pengimi në ushtrimin e të drejtës për tu shprehur”.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit