Konflikti që monstra Klodian Çalamani pati me babain e fëmijës që vrau

Konflikti që monstra Klodian Çalamani pati me…

Në çrregullimin mendor që e çoi Klodian Çalamanin deri në vrasjen e një fëmije, është e vështirë të vendosësh një rend logjik, por nëse shihet me kujdes historia që e çoi atë në në burg në vitin 2006, një nga shpjegimet për krimin makabër është hakmarrja e shfrenuar për babain e Mateos. Vrasësi mund të ketë pasur një mllef të akumuluar për babain e 8-vjeçarit dhe fiksimi për t’u hakmarrë, mund të ketë çuar deri në goditjen vdekjeprurëse të fëmijës, si një formë ndëshkimi për babain.Për të kuptuar më mirë historinë e konfliktit, ia vlen të lexohet me kujdes vendimi i gjykatës së Fierit, ku detajohet ngjarja që çoi në burg Klodian Çalamanin dhe Florian Vasiun, për pengmarrje.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit