Kritikoi qeverinë, pezullohet nga puna mjeku

Kritikoi qeverinë, pezullohet nga puna mjeku

Është pushuar nga puna mjeku i Urgjencës Kombëtare pranë QSUT-së Ilir Allkja.

Sipas QSUT-së, pezullimi  nga detyra i mjekut Ilir Allkja, vjen për shkak të shkeljes së Kodit Etik dhe Kodit të Punës.

Sipas vendimit të QSUT-së, çdo punonjës i këtij institucioni nuk duhet të bëjë në publik komente të papërshtatshme të tilla si vërjtje mbi politikën apo programe të Institucionit, deklarata apo opinone personale që mund të interpretohen su zyrtare, sulme kundër administratës apo punonjësve të tjerë të institucionit.

Vendimi i dhënë nga drejtori Enkelejdi Joti:

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit