“Kujdesem për krokodilët dhe djemtë nuk dalin me mua se ndihen të frikësuar”

“Kujdesem për krokodilët dhe djemtë nuk dalin…

Një kujdestare krokodili ka treguar se si është në të vërtetë jeta pas punës që ajo bën, duke zbuluar se burrat janë shumë të frikësuar për të dalë me të, ndërsa turistët i urojnë vdekjen. 

Savannah Boan, nga Florida, e ka kaluar pothuajse të gjithë jetën e saj duke notuar me aligatorë. Por ambasadorja e Gatorland Global Conservation ka vënë re një detaj, fakti që djemtë e shkolluar dhe të kualifikuar deri më sot nuk i janë afruar. 

Unë besoj se shumica e njerëzve kanë frikë të takohen me një grua kaq të fortë që punon me kafshë prehistorike çdo ditë. Ndoshta kanë frikë nga unë? Ndoshta kanë frikë nga kafshët me të cilat punoj? Ndoshta ata mendojnë se jam e çmendur? Nuk jam shumë i sigurt. Kushdo me të cilin do të përfshihesha ndonjëherë do të duhej të ishte një superhero ashtu si unë dhe kjo është disi e vështirë për t’u gjetur. Interesat e mia romantike janë gjithmonë të shtyra nga ajo që bëj, por gjithsesi më pëlqejnë më shumë aligatorët dhe krokodilët. Të paktën qëllimet e kafshëve janë gjithmonë të qarta”, tha Savannah.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit