Kurse falas, si të bëhesh rilindas

Kurse falas, si të bëhesh rilindas

Ditën e sotme ka qarkulluar një informacion nëpër rrjete sociale mbi akademinë e politikës. Kjo akademi është për ata të rinj që duan të mësojnë për partitë në përgjithsi, por për partinë socialiste mbi të gjitha.

Kush ka kohë dhe dëshirë mund të shkojë të mësojë taktikat e fundit të qeverisjes që aplikojmë ne si shoqëri, e cila është tepër e suksesshme dhe efektive.

Aty do të ketë edhe pedagogë të teorisë politike në universitete shqiptare e të huaja, si edhe opinionistë e gazetarë të njohur në mediat ndërkombëtare”

Akademia Politike e Partisë Socialiste ose thjesht Akademia Politike (shkurt: AP) është shkolla e parë e lidershipit të së majtës moderne në Shqipëri. Është një akademi e themeluar nga Partia Socialiste e Shqipërisë ku stafi pedagogjik përbëhet mga figura të politikës së krahut të majtë, përveç atyre që për momentin janë pas hekurave.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit