Kush e shikon më shpesh profilin tuaj në Instagram, ky truk e zbulon

Kush e shikon më shpesh profilin tuaj…

Jeni kurioz të shikoni se kush e shikon më shpesh Instagramin tuaj? Instagram nuk i lejon përdoruesit të shohin se kush e shikon profilin e tyre. Pra, nëse shikoni profilin e dikujt dhe pëlqeni apo komentoni një postim, nuk ka asnjë mënyrë që ata të dinë se kush i sheh fotot.

Por ka një truk ku mund të shihet se kush i ka parë fotot dhe videot tuaja në Instagram . Kjo vlen vetëm për “Stories”. Nëse llogaria juaj nuk është private, ndjekësit por dhe personat që nuk iu kanë “follow” mund të shikojnë se çfarë postoni në Instagram Stories.

Nga të gjithë personat që kanë parë postimin tuaj, në krye do të renditen ata që e shohin më së shumti profilin tuaj në Instagram.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit