La gruan dhe fëmijët, burri në Kanda pretendon se është një vajzë 6-vjeçare

La gruan dhe fëmijët, burri në Kanda…

Rasti i një burri në Kanda është më i pazakonti. Ai ka lënë 7 fëmijët e tij dhe gruan për të përmbushur identitetin e tij të vërtetë, si një vajzë gjashtë vjeçare.

Në një video emocionuese me faqen e lajmeve për homoseksualët The Daily Xtra, 52 -vjeçari nga  Toronto, thotë se e kuptoi se ishte transgjinore. Në moshën 46 vjeçare u nda nga gruaja e saj, Maria,

Tani, AI jeton me miqtë, të cilët i ka ‘maminë dhe babin e saj birësues’, pasi pretendon se në të vërtetë është  një vajzë gjashtëvjeçare. Ai vishet me rroba fëmijësh dhe kalon kohën duke luajtur dhe ngjyrosur me nipërit e prindërve birësues.


Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit