Lëkundje tërmeti në Vlorë

Lëkundje tërmeti në Vlorë

Nëntoka e Vlorës është lëkundur nga goditjet sizmike. Sipas të dhënave sizmike, tërmeti ka qenë me magnitudë 3.3.

Tërmeti është ndjerë në të gjithë Vlorën dhe në zona të tjera të afërta. Nga lëkundjet sizmike nuk raportohet për dëme apo të lënduar.

Kujtojmë që përgjatë ditëve të fundit ka patur tërmete të forta në Turqi, por edhe në Greqi.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit