Lind fëmija i parë afgan në Shqipëri, pagëzohet me emrin e veçantë shqiptar

Lind fëmija i parë afgan në Shqipëri,…

Në lajm i gëzuar është përcjell ditën e sotme nga spitali i Lezhës, teksa bëhet e ditur se në spitalin e këtij qyteti ka ardhur në jetë fëmija i parë afgan. Prindërit kanë vendosur ta quajnë fëmijën me emër shqiptar, Alban. Ky I fundit është dhe fëmija i parë që vjen në jetë nga grupet e ardhura në Shqipëri për tu strehuar. Nëna ka sjellë në jetë fëmijën e saj të gjashtë dhe I ka vendosur emër shqiptar.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit