Lista e personave të përfshirë në veprimtari kriminale/ Goditja e “Memex” nga hakerat

Lista e personave të përfshirë në veprimtari…

“MEMEX” sistemi i të dhënave i cili përmban listën e personave të dyshuar si të përfshirë në veprimtari kriminale, është publikuar sot nga grupi kriminal Iranian që i bëri sulm kibernetik Shqipërisë.

Në listën e të dhënave përshihet emër, mbiemër, numër, ID, foto, data, dhe vendi i lindjes të policisë së shtetit.

Ndër to ndodhen edhe të dhënat e Elisa Spiropalit, Ministres së Shtetit për marrëdhëniet me Parlamentin.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit