Lotaria shënon në histori shifrën rekord, 2.04 miliardë dollarë një biletë e vetme

Lotaria shënon në histori shifrën rekord, 2.04…

Një biletë teke sapo ka fituar çmimin më të madh të lotarisë në historinë botërore.

Një amerikan me fat është shumë më i pasur pasi është personi i vetëm me biletën fituese.

Bileta u shit në Qendrën e Shërbimit Joe në Altadena, Kaliforni dhe çmimi total është 2.04 miliardë dollarë (po, me një B).

Midis tyre ishin 22 bileta që fituan 1.54 milionë dollarë çmime. Këta njerëz arritën të merrnin pesë nga gjashtë numrat e saktë, por jo atë vendimtar Powerball.

Amerikanëve u kërkohet të kontrollojnë biletat e tyre për të parë nëse ata janë fituesi përfundimtar.

Tre fitues vendosën të ndajnë të ardhurat e tyre dhe ata morën 1.51 miliardë dollarë secili.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit