Luleshtrydhet janë të mbushura me insekte

Luleshtrydhet janë të mbushura me insekte

Luleshtrydhet, fruti i parapëlqyer i shunë njerëzve, janë në fakt shumë i papastër. Një video, ku një fetë e prerë luleshtrydheje është vënë nën lupën e një mikroskopi, është duke bërë xhiron e rrjetit. 

Në të shihet se luleshtryshet mund të duken të pastërta nga jashtë, por nga brenda janë të mbushura me insekte, disa prej të cilave kanë formën e merimangave të vogla, që lëvizin me shpejtësi gjithandej. 

Ky vëzhgim mikroskopik i frutit u iniciua nga fakti sw gjatë pandemisë në TikTok u shfaqën se si përdoruesit para se t’i hanin luleshtrydhet i fusnin në ujë me kripë dhe më pas prej tyre dilnin krimba.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit