Manhatan, 4000 euro për një natë brenda hotelit më të shtrenjtë

Manhatan, 4000 euro për një natë brenda…

“Aman New York” është hoteli më i shtrenjtë në Manhatan. Ndërtesa ikonë e Kurorës së Manhatanit është riimagjinuar si Aman New York.

Shkëlqimi origjinal arkitektonik i qytetit dhe gjuha harmonike e dizajnit të Amanit përplasen, duke riimagjinuar qetësinë e paimitueshme të Amanit në zemër të qendrës së Manhatanit.

Aman Spa-ja shtrihet në 2300 metra katrorë dhe me një pishinë 20 metra të gjatë, ky është vendi ku miliarderët amerikanë mund të çlirojnë streset. Madje, edhe zona e recepsionit është spektakolare, derisa të vjen fatura e qëndrimit. Çmimi i një dhome për një natë është minimumi 4000 euro.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit