Mashtruan dynjanë për të fituar lekë, izraeliti në Shqipëri e pëson keq

Mashtruan dynjanë për të fituar lekë, izraeliti…

Gjykata Penale e Tiranës, ditën e sotme ka dhënë masën e sigurisë për 35 të arrestuarit, për mashtrim dhe zhvatje të 2 milionë qytetarëve, nëpërmjet Call Center-ave.

Në vendim, thuhet se tre nga të arrestuarit janë dënuar me masën e sigurisë “Arrest me burg”, njëri me afat 30 ditë dhe tjetri ka marrë masën e sigurisë “Arrest shtëpie”.

Sakaq, 31 të arrestuarit e tjerë, janë dënuar me masën e sigurisë “detyrim paraqitjeje”. Përmendim që Policia e Shtetit, në datën 24 dhjetor, ka arrestuar 35 shtetas, të cilët dyshohej të ishin pjesë e skemës së mashtrimit dhe zhvatjes së 2 milionë qytetarëve.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit