Mbretëresha Elizabeth II thuhet se ‘e nxiti’ Harryn të bëjë paqe me Princin William

Mbretëresha Elizabeth II thuhet se ‘e nxiti’…

Mbretëresha Elizabeth II thuhet se është e shqetësuar për problemet e vazhdueshme që kanë tronditur monarkinë prej disa muajsh.

Sipas një burimi të pallatit, 95-vjeçarja është veçanërisht e shqetësuar për tensionet e vazhdueshme në lidhje me nipërit e saj, Princin William dhe Princin Harry, si dhe babanë e tyre, Princin Charles.

Mbretëresha Elizabeth II thuhet se është e shqetësuar për problemet e vazhdueshme që kanë tronditur monarkinë prej disa muajsh.

Sipas një burimi të pallatit, 95-vjeçarja është veçanërisht e shqetësuar për tensionet e vazhdueshme në lidhje me nipërit e saj, Princin William dhe Princin Harry, si dhe babanë e tyre, Princin Charles.

Burimi gjithashtu pohoi se monarku në fuqi dëshiron të flasë sinqerisht me William, 39 vjeç, i cili është i dyti në radhë për fronin pas babait të tij, 72 vjeç.

“Elizabeth i ka parë të gjitha – të mirat dhe të këqijat”, tha burimi. “Por një gjë që ajo ka mësuar si mbretëreshë është fuqia e të menduarit pozitiv dhe përballimi i sfidave kokë më kokë”.

Harry u tërhoq nga detyrat mbretërore vitin e kaluar dhe u zhvendos me familjen e tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. William ka vazhduar me jetën mbretërore dhe kërkesat që vijnë me të qenit i dyti në radhë për fronin.

Më Të Klikuarat

Lajmet e fundit